Karakeçi İlkokulu
Karakeçi Mah. Karakeçi Küme Evler Karakeçi İlkokulu No 174 Siverek/ŞANLIURFA

VİZYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak

MİSYON

Okulun Misyonu: Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir ilköğretim kurumudur. Okulumuzun misyonu; çağdaş eğitim vererek, kendine güvenen, laik düşünen bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Bizler, temel eğitim vererek ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sağlam temeller atmak için varız. Temel eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, çevre ile iletişim kurarak toplumun kalkınmasına sürekli katkıda bulunuruz.

BAŞARILAR

Öğrenci sayısı itibariyle bölgedeki en büyük okullardan olup TEOG sonucu il bazında yüzdelik dilimde oldukça iyi durumda olan öğrencilerimiz mevcuttur.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim. (Tam Gün)

Normal Öğretim. (Tam Gün)

Sabah 08:30´da başlar. 14:20´de biter

Kalorifer (kömür)

Öğretmen servisi mevcuttur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezina 100 Km, ilçe merkezina 40 km uzaklıktadır. Viranşehir dolmuşlarının güzergahındadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karakeçi Köyü tarihi çok eskilere dayanan bir yerleşim yeridir. Siverek ilçe merkezine 40 km uzaklıkta olup Viranşehir yolu ile ilçeye bağlanmaktadır.